torstai 20. lokakuuta 2011

Konttorikoira Jule

Tässä on Jule, tai paremminkin Juule pitkällä u:lla, uraputkensa alussa, yhdellä ensimmäisistä lounastauoistaan. Alussa oli työpäivämme aikamoista ulkona juoksemista, olihan se niin pieni ja aikansa vei tietysti siistiksi oppiminen.

Jule oli uskomaton pureskelija. Opetimme, että kenkiä, taloa, lattioita ja muuta irtainta ei saa syödä ja hän saikin sitten leluja jotka katosivat minuuttien kuluessa pieneksi silpuksi, olivatpa sitten kuinka kovaa tavaraa tahansa. Julen ensimmäinen sänky oli pahvilaatikko, johon tuo pieni karvakerä mahtui aivan reippaasti, kunnes muutaman kuukauden päästä tuli aika sanoa hyvästit laatikolle. Jalat ei enää lopulta mukaan mahtuneet.


Sängyn laajennusprojekti oli varsin onnistunut.........Oli aika hankkia konttoriinkin oikea sänky.

Jule on nyt 2 vuotias. Se on bordercollien ja labradorin sekoitus. Siinä ei kyllä ole hiukkastakaan labradoria, vaan se käyttäntyy kuin bordercollie konsanaan. Se on utelias, reipas ja iloinen tyttökoira. Se on ollut työkaverinani koko lyhyen elämänsä ajan ja on mukana kaikessa tekemisessä. Se on koirakoulun jo pienestä pitäen käynyt ja siitä käytöstodistuksenkin saanut. Joten elämä hymyilee. Kaikki on niin helppoa kun tuntee rajansa.

Hurjaa leikkiä valokuvaustauolla, siitä otetaan kaikki irti!


Elämä verkkokaupan puitteissa jatkuu. Jule määrää joskus tahdin, joskus minä, mutta yhdessä olosta nautitaan kiireenkin keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti