perjantai 28. lokakuuta 2011

Halloween viikonloppu

Se on sitten Halloween viikonloppu tulossa. En ole koskaan oikein kunnon Halloween juhlissa ollut, ehkä on aika järjestää sellainen itse ja kutsua ystäviä hauskan pitoon karmeissa puitteissa....

Halloweeniin kuuluu tietysti yliammuttu koristelu ja efektien paljous. Rakastan kaikkea teatterimaista, niinpä tämä onkin mahtava mahdollisuus muutamaan ylilyötiin. Kukaan ei tule jälkikäteen sanomaan, että olipa liikaa koristeltu. :) Siitä vaan reilusti Halloweenia tekemään, vaikka vaan omaksi iloksi.

Tällaiset ikkunat ei enää muuta ulkokoristelua kaipaa.

Pöytä voi olla myös tyylikäs.


Valaistuksella saa aikaan tosi näyttävää jälkeä.

Kaunista ja värikästä.



Lepakot ja varkiset kuuluvat tähän päivään!

Kuva lähteestä Trendhomedesign



Vaatetusta.......?


 Jule, oikealla, viime viikonlopulla lähdössä koirien Halloween-juhliin. Jouduimme kuitenkin jättämään puvun kotiin, siinä olisi ollut niin hankala leikkiä.



Sitten, rakkaat karvaiset ystävämme. Nämä kyllä ovat sitten niin hauskoja puettuina. Monet koirat nauttivat todella huomion keskipisteenä olemisesta ja tämän tyyppisestä hassuttelusta. Mutta ei kuitenkaan kaikki. Eli kissan ja koiran omistajat, pidättehän tämän mielessä, jos sorrutte pukemaan nelijalkaiset ystävänne, et pue vaatteita eläimelle joka ei siitä pidä. 
Ja kesällä pukeminen on ehdottomasti ei!


Oikein hauskaa halloween viikonloppua kaikille! 
Ottakaa kaikki irti hulluttelusta, se piristää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti